Ett medlemskap som ger resultat

​​Våra certifierade sprinklerkonsulter

Föreningen Certifierade sprinklerkonsulter står för hög kvalité och säkra leveranser av handlingar. Här nedan hittar du våra medlemmar som uppfyller våra krav och är certifierade enligt SBF 2016. Tillsammans utvecklar vi sprinklerprojekteringsbranschen. 

Convise

org.nr. 556929-0348
konsulter: 27

Convise är den första certifierade sprinkelkonsultfirman inom sprinkelprojektering enligt SBF. Convise sätter en stolthet i att vara noggranna och att lösa problem innan de uppstår och är genuina i sitt engagemang och driver alla projekt för att slutprodukten och resan dit ska hålla högsta kvalitet.

K-TEK

org.nr. 556941-1944
konsulter: 7

K-TEK har sitt säte i Västerås och har lång erfarenhet i branschen inom konsultation, konstruktion, projektledning samt utredningar av sprinklersystem. K-TEK strävar efter att samtliga av deras medarbetare ska vara behöriga ingenjörer enligt SBF 1018, inom området sprinkler.

Nordiska Brand

org.nr. 556672-5353
konsulter: 24

Nordiska Brand är såväl en certifierad sprinklerkonsultfirma som certifierad besiktningsfirma. Nordiska Brand är ett ledande sprinklerkonsultföretag med ett 20-tal anställda varav merparten är certifierade behöriga ingenjörer.